2019.07.01. 17:48:05 10552 308

Itt a nyár, utazzunk! – Ezeket a dalokat mindenképpen „vidd magaddal”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Júniusban már minden az utazás, a nyaralás, pihenés körül forog. Aki megy az idén nyaralni, annak főleg. Aki pedig nem megy, még annak is. Akárhogy is tervezzük, vagy éppen alakul az idei nyár, azért a zene minden esetben a segítségünkre lesz!

Utazás autóval - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utazás autóval

Ha csak képzeletben utazunk, akkor az ellazuláshoz, ha pedig tényleg útra kelünk, akkor pedig az előttünk álló kilóméterek hangulatának javításához/fokozásához érdemes összeállítani egy listát! Neked vannak már kedvenceid? Nekünk ezek azok!

Honeybeast: Utazó

Iggy Pop: The Passenger

Lenny Kravitz: Fly Away

Marót Viki és a Nova Kultúr: Nekem a Balaton a Riviéra

Quimby - Autó egy szerpentinen

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...