2020.06.21. 13:44:21 7546 206

Itt a nyár, tisztítsunk szőnyeget!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szőnyegtisztítás nagy falat tud lenni, pláne, ha egy vastagabb, mosásra nem igazán alkalmas példánnyal van dolgunk. De itt a nyár, a jó idő, most van rá lehetőség, hogy megszabadítsuk a „talpunk alá valót” a több hónapos portengertől.

Szőnyeg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőnyeg

Természetesen, a rendszeres porszívózás és a szuperebbnél szuperebb szőnyegtisztítószerek használatával a porosodás csökkenthető, de azért alkalmanként nem árt, ha elővesszük a jó öreg porolós módszert. (Csak megjegyezném: feszültséglevezetésnek sem utolsó módszer!:-)) Végülis, nagyanyáink nem tévedhettek!

Ha udvar híján vagy!

A lakásban is megoldható, hogy por nélkül megúszd a szőnyegporolást! Keress egy nagyobb méretű lepedőt (ha lefedi az egész szőnyeget, az a legjobb), nedvesítsd be, terítsd rá a szőnyegre és indulhat a püfölés! Természetesen, az ablak azért legyen nyitva!

Porolj szőnyeget – akár télen is!

Ha van udvarod, a legideálisabb időpont ennek a módszernek az alkalmazására valamelyik hajnali reggel, amikor még kicsit harmatos a fű. De egy téli napon a hó is megteszi! Terítsd ki a szőnyeget, és porold ki mindkét oldalát. A nedvességnek köszönhetően a színek is élénkebbek lesznek!

Egyéb szőnyegtisztítási praktikákat itt és itt találsz!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...