2020.06.21. 13:44:21 7586 206

Itt a nyár, tisztítsunk szőnyeget!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szőnyegtisztítás nagy falat tud lenni, pláne, ha egy vastagabb, mosásra nem igazán alkalmas példánnyal van dolgunk. De itt a nyár, a jó idő, most van rá lehetőség, hogy megszabadítsuk a „talpunk alá valót” a több hónapos portengertől.

Szőnyeg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőnyeg

Természetesen, a rendszeres porszívózás és a szuperebbnél szuperebb szőnyegtisztítószerek használatával a porosodás csökkenthető, de azért alkalmanként nem árt, ha elővesszük a jó öreg porolós módszert. (Csak megjegyezném: feszültséglevezetésnek sem utolsó módszer!:-)) Végülis, nagyanyáink nem tévedhettek!

Ha udvar híján vagy!

A lakásban is megoldható, hogy por nélkül megúszd a szőnyegporolást! Keress egy nagyobb méretű lepedőt (ha lefedi az egész szőnyeget, az a legjobb), nedvesítsd be, terítsd rá a szőnyegre és indulhat a püfölés! Természetesen, az ablak azért legyen nyitva!

Porolj szőnyeget – akár télen is!

Ha van udvarod, a legideálisabb időpont ennek a módszernek az alkalmazására valamelyik hajnali reggel, amikor még kicsit harmatos a fű. De egy téli napon a hó is megteszi! Terítsd ki a szőnyeget, és porold ki mindkét oldalát. A nedvességnek köszönhetően a színek is élénkebbek lesznek!

Egyéb szőnyegtisztítási praktikákat itt és itt találsz!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.