2023.11.13. 12:29:53 5581 212

Ismerjük a tökéletes copf titkát! – És meg is osztjuk veled!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli rohanások aduásza, a reggeli késésektől mindig megóvó szuperhős egyértelműen a copf. De akkor is jó szolgálatot tehet, ha ellustiztad az előző estét és elmaradt a hajmosás, pedig már igencsak ráfét volna egy kiadós fürdés pompás hajzuhatagodra. De hiába a rengeteg előny, a tökéletes copf nem mindig sikerül.

Copf - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Copf

Mert mindig kilóg egy tincs, néhány hajszál, nem úgy sikerül összefogni, így az egész sokszor elég szürreális frizurák születnek a reggeli félhomályban, illetve rohanásban. Pedig van egy szuper trükk arra, hogyan simulhatnak a lehető legszorosabban a tincsek a fejedhez, ha aznap copffal hódítasz.

Elő a hullámcsatot!

Először is köss copfot a szokásos módon, minél szorosabbra. Simítsd a tincseket a fejedhez, aztán jöhet a hullámcsatos trükk. Nyúlj be egy-egy tincs alá a csattal a copf tövénél, és indulj el vele a homlokod felé. Egyenletes tincseket kapsz majd, és ezzel sokkal rendezettebbnek tűnik a frizurád is.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...