2016.09.04. 17:50:48 9033 259

Induljon az ősz zenével! – Dalok ősszel, dalok az őszről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem nagyot füllentenénk, ha azt mondanánk: alig vártuk, hogy itt legyen. Az egyre rövidebb nappalok, a borúsabb, esősebb, nyálkásabb, lehangoló időjárás, az iskola, a szabadságolások vége. Vagyis az ősz. Azért néhány hét után rájövünk, hogy ennek az évszaknak is megvan a maga szépsége.

Vidám ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám ősz

Mondjuk a vénasszonyok nyara, a szőlő, a szüret, a színes falevelek, bekuckózni egy bögre kakaóval egy esős délután, vagy egy-egy hétvégi reggelen sokáig lustálkodni az ágyban, mert odakint úgyis esik. És persze szebbnél szebb, jobbnál jobb dalok születtek az őszről. Hangolódjunk ezekkel az új évszakra!

Ed Sheeran: Autumn Leaves

Earth, Wind & Fire: September

ByeAlex: Ősz

Copy Con: Ősz

Tátrai Band: Szeptember

Ágnes Vanilla- József Attila: Ősz

Red Bull Pilvaker (Halott Pénz, Fluor, Deego): Szeptember végén

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...