2020.06.06. 16:26:31 11684 350

Indul a cukkiniszezon! – Kezdjük egy szuper recepttel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre itt van a friss, roppanós zöldségek, gyümölcsök ideje, már alig vártuk. Reméljük, sokan vagytok olyan szerencsések, hogy a saját kertetekből szedhetitek össze ezeket az egészséges finomságokat. Mi most a cukkinihez mutatunk egy könnyen elkészíthető receptet!

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

Ha egy gyors finomságot szeretnél, készíts a cukkinidből mártogatóst!

Ehhez a hozzávalók:

  • 2 db, közepes méretű cukkini

  • 2 evőkanál olívaolaj

  • 2 teáskanál citromlé

  • só, bors, egy kevés őrölt római kömény

A cukkinit tedd 200 ⁰C-ra előmelegített sütőbe (hőlégkeveréses sütőben elég 180 ⁰C-ra előmelegíteni). Süsd 1 órát, majd hűtsd langyosra, hosszában vágd fel, a magját szedd ki, majd a cukkini húsát is kapard ki. Tedd egy tálba, ízesítsd a fűszerekkel, citromlével, olívaolajjal, majd pürésítsd az egészet!

Forrás:essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...