2023.01.29. 09:00:26 6858 268

Indítsd pozitívan a napot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára már te is tapasztaltad azt, ha a reggeled nem indul jól, akkor ez a pozitívnak egyáltalán nem mondható hangulat az egész napodra rányomja a bélyegét. A jó hír azonban az, hogy vannak olyan apróbb trükkök, amelyekkel formába hozhatod magad és a napod is jól alakulhat. Íme néhány reggeli szokás, és elfelejtheted a bal lábbal ébredést!

Reggeli a kutyáddal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli a kutyáddal

Kényeztesd a tested és a lelked egyaránt!

Amint felébredtél kapcsolj be egy olyan zenét, amit szeretsz és maximálisan jókedvre derít. Ilyenkor a melankolikus dallamokat érdemes kerülni, hiszen a cél, hogy az ébredezésed gondolatait életerővel töltsd fel. Ugyanis a gondolatoknak teremtő ereje van. Ahhoz, hogy jól induljon a napod nagyon fontos, hogy pozitív gondolataid és érzéseid legyenek. Ezek a derűlátó gondolatok cserébe nagyon jó hatással lesznek az aznapi teljesítményedre, a hangulatodra és nem utolsó sorban az egész napos hozzáállásodra.

Ezért kifejezetten fontos, hogy reggel mikor felkelsz optimista szemlélettel kezd a napod. Például mik azok a dolgok, amiket annyira vársz a nap folyamán, amelyek örömmel töltenek el? Ezen felül érdemes egy gyors, de annál kényeztetőbb zuhanyt venni, így a tested is felélénkül. Főleg, ha a ezt egy átmozgató sport után végzed. Mentálisan is jót teszel magadnak, és egyértelműen energikusabban indíthatod a reggeled.

Reggelizz egészségesen!

Amikor megszólal az ébresztőóra szívesebben nyomjuk le és szundizunk még legalább 10 percet. Ez pedig sokszor eredményezheti azt, hogy nincs időnk reggelizni, és a kávénkat is éppen, hogy el tudjuk fogyasztani. Ámde, ha a reggeli „gyorsan megiszom a kávém és rohanok tovább” rutin helyett egy tudatosan, vitaminokban gazdag étrenddel kezded a reggeled, akkor egyértelműen egy kiegyensúlyozott napnak nézel elébe. Mivelhogy egy kiadós reggeli beindítja az anyagcserét, energiát ad az előtted álló napi feladatokhoz. Arról nem beszélve, hogy számos tanulmány bizonyítja, hogy a reggeli étkezéssel tudjuk az optimális testsúlyunkat és a szellemi frissességünket a leginkább megőrizni.

Forrás: megoldaskozpont.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...