2023.09.05. 08:29:00 7086 257

Indián nyár a gardróbban – Ments még át egy csipetnyi napfényt az őszbe!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az előző éveket alapul véve előreláthatóan hosszú és enyhe őszi időjárásra számíthatunk, így nem érdemes minden nyári ruhát a szekrény mélyére átpakolni. Az átmenet az őszi ruházkodásba a nyári divatból csippentve stílusosan megvalósítható, csupán a megfelelő rétegeket kell összepárosítanunk.

Kora őszi divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kora őszi divat

Az őszi időszak hűvösebb reggeljei és melegebb délutánjai könnyű, réteges öltözékeket igényelnek tőlünk. Ez nekünk pont kapóra jön ahhoz, hogy nyári ruhákat még pár hétig hordani tudjuk. A hosszú ujjú pólók, a vékony pulóverek, a fehér vagy krém színű ingek, illetve a blézerek csinos kiegészítői lesznek nyári szoknyáinknak és pántos ruháinknak. Ha a szoknyánk rövidebb, lábunkat bátran burkolhatjuk melegebb harisnyákba is.

Habár az őszi színpaletta jellemzően meleg, természetes színekből áll (barna, olajzöld, rozsda és terrakotta), de ki mondta, hogy világos színeket csak nyáron lehet hordani? Keress rá az elmúlt évek síöltözet divatjára és csodálkozz el a hófehér és pasztell színű összeállításokon! A nyárias mintákat is fel lehet stílusosan használni, ha szezonális kiegészítőkkel (pl. kendők, sálak, kalapok) kombináljuk ezeket.

A magas derekú rövidnadrágok és az ujjatlan felsők is elegáns, ugyanakkor kifinomult viseletté alakulhatnak a hűvösebb napokon blézerrel és magasszárú csizmával párosítva.
Aki ugyancsak kevésbé fázós a vászonnadrágját is viselheti ősszel, amennyiben talál egy ahhoz passzoló (harmonikus színű vagy mintás) vászon blézert.
Az olyan örök darabok, mint a nagyobb méretű ruhadarabok és az úgynevezett oversize kiegészítők, vagy farmer ruhadarabok továbbra is divatosak, ráadásul könnyen kombinálhatók más ruhadarabokkal.
Az őszi cipőtrendek között pedig a bokáig érő csizmák és bakancsok is a kevert trend alapdarabjai, mivel remekül kombinálhatók rövidebb szoknyákkal, különféle nadrágokkal és maxi ruhákkal is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...