2019.07.27. 17:44:13 10909 321

Íme, az igazi dinnyerajongók! – Avagy, amit a macska megeszik, az rossz nem lehet:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyermekkoromban volt egy kutyánk, nagyon hűséges fajta volt, és ennek tetejébe még mindenevő is. Legyen szó bármilyen fajta ételről, szezonális zöldségről, gyümölcsről, ő mindig kapható volt ezekre a finomságokra!

Macska, dinnye - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macska, dinnye

A dinnye is a kedvencei közé tartozott, sőt, előfordult, hogy a finom gyümölcshúson kívül a héjat is elropogtatta. Azt mondjuk végképp nem gondoltam volna, hogy a mi furcsa ízlésű ebünkön kívül más állat, sőt, macsek is rajongója lehet ennek a nyári gyümölcsnek. Pedig aztán! Ezt nézd!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...