2023.10.21. 08:30:12 6176 249

Imádsz tusolni? – Így spórolhatsz közben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a finom habokban lubickolni, a kádban ejtőzni csudajó, azért anyagi szempontból mindenképpen jobban megéri a tusolást választani. Gyorsabb és költséghatékonyabb is, ami hosszú távon bőven meglátszik a családi költségvetésen is.

Zuhanyfüggöny - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zuhanyfüggöny

De ha kimaxolnád a spórolást, mutatunk néhány tippet, hogyan csökkentheted még jobban a víz- és energiaszámládat, ha a zuhanyzás mellett döntesz!

Csupán 3 egyszerű trükk azért, hogy csökkentsd energiaköltségeidet

Figyelj és tanulj!

  • Biztos kell a gőzfürdő? Tudjuk, a nők imádnak szinte forró vízben zuhanyozni, ám ez sem a bőrük egészsége, sem a pénztárcájuk szempontjából sem a legjobb. Bőven elég a 30-31 °C körüli vízhőmérséklet a zuhanyzáshoz. Még így is rendkívül kellemes hőjű víz alatt áztathatjuk magunkat!

  • Érdemes befektetni! Ne gondolj nagy dolgokra! Csupán a zuhanyfejet kell lecserélned víztakarékos változatra, és máris csökkennek majd a vízköltségeitek!

  • Zárd el! Nem fontos a zuhanyzás teljes ideje alatt a víznek csobogni! Míg tusfürdővel, szappannal kened magad, addig nyugodtan zárd csak el a vizet. Ne folydogáljon feleslegesen!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...