2020.11.29. 16:52:13 9855 234

Imádnivaló konyhai eszközök! – Jobb velük az élet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Okos konyhai eszközökből soha nem elég! Sokat segíthetnek egyszerű, hétköznapi tevékenységekben, főzésben, sütésben, dekorálásban. Ha még beszerzés alatt vannak ezek a holmik, vagy éppen most dilemmázol, megvedd-e őket, talán segíthetünk.

Rendezett konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendezett konyha

Kreatív dinnyeszeletelés, egyszerű cukkini, uborka, sárgarépa karikázás, dekoráció készítése könnyedén. A lenti videóból ötleteket meríthetsz egy-egy konyhai készülékkel kapcsolatban.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...