2022.12.23. 17:43:35 6547 196

Ilyen is lehet a művészet - Érthetetlen, de rendkívül vicces körmök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepekhez közeledvén nem csak az üzletek kirakatai, nem csak a szívünk, lelkünk, hanem a körmeink is karácsonyi díszbe öltöznek. Sokan már hónapokkal előre eltervezték, milyen körmöcskékkel pompáznak majd a fa alatt, illetve milyenekkel búcsúztatják az óévet.

Ápolt körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ápolt körmök

Persze, léteznek olyanok is, akik az utolsó, vagy inkább az az utáni pillanatban találják ki, mit is szeretnének karácsonyra, szilveszterre, már ami a körmüket illeti. Annyi bizonyos, hogy ilyenkor a szépségipar e területén dolgozóknak elő kell venniük a kreativitásukat és minden kézügyességüket, mert a színek, csillámok, kövek, minták között bizony bőven akad bonyolult, már-már megvalósíthatatlannak tűnő kívánság. Szerencsére, az igazi profik mindent IS el tudnak készíteni, úgyhogy senki nem marad ünnepi körmök nélkül.

És ha már a kreativitásnál tartunk…

Azt kell mondanunk, a lenti videókon szereplő „művek” esetében sem ötletből, sem kézügyességből nincs hiány. Mondjuk, azt nem értjük, ha valami szép, azt miért kell tönkretenni, de hát, mint tudjuk, azok a bizonyos ízlések és pofonok nagyon is különbözőek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...