2022.12.23. 17:43:35 6257 196

Ilyen is lehet a művészet - Érthetetlen, de rendkívül vicces körmök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepekhez közeledvén nem csak az üzletek kirakatai, nem csak a szívünk, lelkünk, hanem a körmeink is karácsonyi díszbe öltöznek. Sokan már hónapokkal előre eltervezték, milyen körmöcskékkel pompáznak majd a fa alatt, illetve milyenekkel búcsúztatják az óévet.

Ápolt körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ápolt körmök

Persze, léteznek olyanok is, akik az utolsó, vagy inkább az az utáni pillanatban találják ki, mit is szeretnének karácsonyra, szilveszterre, már ami a körmüket illeti. Annyi bizonyos, hogy ilyenkor a szépségipar e területén dolgozóknak elő kell venniük a kreativitásukat és minden kézügyességüket, mert a színek, csillámok, kövek, minták között bizony bőven akad bonyolult, már-már megvalósíthatatlannak tűnő kívánság. Szerencsére, az igazi profik mindent IS el tudnak készíteni, úgyhogy senki nem marad ünnepi körmök nélkül.

És ha már a kreativitásnál tartunk…

Azt kell mondanunk, a lenti videókon szereplő „művek” esetében sem ötletből, sem kézügyességből nincs hiány. Mondjuk, azt nem értjük, ha valami szép, azt miért kell tönkretenni, de hát, mint tudjuk, azok a bizonyos ízlések és pofonok nagyon is különbözőek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.

Mikor mondhatod magad sikeresnek?

A siker fogalma köré a legtöbben az anyagiakban való gyarapodást gyűjtik. A siker azonban ennél jóval több. Szinte azt is mondhatnánk, hogy legalább annyiféle siker alternatíva és meghatározás létezik, ahány ember. Ekként lehet a siker személyre szabott. Figyelemre méltó azonban az angol novellista F. Forsyth definíciója, aki szerint a siker: elérni mindazt, amit az ember célul tűzött ki maga elé. Ez ugyanakkor nem szűkíthető le csupán csak a hírnévre, a vagyonra, a társadalmi státuszra. Sem nem tévesztendő össze az előbb felsoroltakkal.