2020.10.30. 17:24:12 12686 258

Ijesztően finom italok? Ezek dukálnak egy Halloween buliba!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az eredetileg kelta hagyományokon alapuló ünnep sokak szerint a töméntelen édességről szól. De miért ne létesíthetnénk igazi boszorkánykonyhát az idei Halloween buliban? Seperjük félre a cukorkákat, és készítsünk egy ijesztően jó (alkoholmentes) koktélt a társaságnak!

Halloween ital - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halloween ital

A finom italokat természetesen szintén összeegyeztethetjük a jelmezünkkel. Mi sem egyszerűbb, mint a dekorációból inspirálódni! Hoztunk nektek néhány pofonegyszerű trükköt ehhez:

  1. Denevéres (és egyéb) szívószál – a természetbarát, gyorsan lebomló szívószálakra könnyen feltehetünk egy-egy denevért, ha fekete kartonlapból egyszerű kis formákat vágunk ki. A forma közepén egymástól nem túl távol két apró bemetszés és már rá is húzható a szívószálra! Fehér kartonlapból készülhet szellemalak, míg a narancssárgából töklámpás születhet. Ez utóbbihoz az olló mellett némi fekete filc kell még.

  2. Pókos jégkocka – Mi sem egyszerűbb, a fagyasztóba kerülés előtt a vízzel töltött jégkockatartóba kerüljenek bele kisebb, lefertőtlenített műanyag pókok is.

  3. Gyümölcsös kamuszem – Szerezz be pár marék licsit, aminek természetesen a fehér húsára lesz szükségünk. A licsik közepébe valamilyen „fekete” bogyós gyümölcsöt teszünk. Ez lehet nagyobb szemű áfonya, vagy feketeszeder is.

  4. Tök jó italtartó – Faragj ki egy nagyobb kerek tököt. Mármint belülről! Ebbe kerülhetnek az eseményhez passzolva megfűszerezett puncsok vagy egyéb mutatós italok.

  5. Boszorkányvér koktél

Fél csésze cseresznye pálinka
fél csésze (fekete) vodka
1 csésze whisky
1/3 csésze friss citromlé
4 csésze áfonyalé vagy meggylé – lehet buborékos is.

Keverd össze és adj hozzá jégkockákat. Az elkészült italt (ételfestékkel pirosra vagy sötétlilára színezett) cukorral szegélyezett martinis poharakban illik kínálni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...