2023.06.08. 10:15:00 6155 228

Így rejtsd el a pocakodat egy jól szabott fürdőruha alá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenki úgy szép, ahogy képes elfogadni és jól érezni magát. Ezt az állítást főleg akkor kell ízlelgetnünk, amikor nem vagyunk tökéletesen elégedettek önmagunkkal. A strandszezon elején főként a hölgyek tudnak elszomorodni, és a sarokba dobni a bikinit, pedig egy jól megválasztott fürdőruhában ők is jól érezhetik magukat a vízparton.

Húzott szabású fürdőruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húzott szabású fürdőruha

A gyártók pedig igazán résen vannak, hiszen nem egy olyan fürdőruha kerül ki a varrodákból, amelyek “haskontroll” címszóval csalogatják a pocakjukat takargatni, illetve leszorítani vágyó nőket. Ha nekünk is ilyen irányú vágyaink vannak, akkor nem adhatjuk alább a minőségi anyagokból készült termékeknél: Fontos, hogy az anyag megfelelő erősségű és tartású legyen, mivel csak így érhetjük el általuk a vágyott sziluettet.

A hasnál redőzött szabás

A derék és a csípő vonala között meghagyott anyagtöbblet redői szépen rejtik azt, amit nem szánunk a kíváncsi szemek elé tárni. Néhány cseles darab ráadásul ezen a részen dupla anyaggal készül, és amíg az alsó réteg “összetart”, addig a felső, húzott rész eltakar.

A nem csupán mellben átlapolt

Az egymáson átlapolt szövetek jobb tartást biztosítanak, ezt a dús keblű hölgyek biztosan igazolni tudják. Érdemes felpróbálni olyan úszódresszt is, amelyik mell alatt (ugyancsak) ilyen megoldással készült. Nagyon mutatós az ilyen megoldással megvarrt fürdőruha, ráadásul jobban is formázza a problémás területeket.

Függőleges irányú varrás vagy minták

A molett emberek kedvenc mintája, avagy a függőleges irányban futó csíkok jó kiindulási alapot adnak ahhoz, hogy milyen mintával ellátott fürdőruhát ajánlott választanunk ahhoz, hogy karcsúbbnak mutathassuk magunkat. Azonban nem csak a minta és annak iránya, de egy-egy jól elhelyezett díszítő varrás is segíthet abban, hogy vonzóbbnak érezhessük magunkat a víz közelében.

Dekoltázsban felturbózott fazonok

Ne feledd a gyakran hangoztatott mondást, miszerint, ha a melleidtől nem látod a hasadat, akkor még nincs nagy hasad. Ha aprócska mellekkel áldott meg az ég, amikhez egy kis úszógumi is társul, ellensúlyozd az arányaidat egy kevés push up megoldással!

Nem muszáj csak egyrészes fürdődresszben gondolkodnunk, hiszen olyankor, amikor tényleg csak egy pici felesleg, vagy a terhesség után megnyúlt bőr okozza a magabiztonságunk hiányát, akkor trükkös kétrészes fürdőruhák is számításba jöhetnek:

Magas derekú bikinialsók

Szuper az az egyre elterjedtebb kezdeményezésm hogy külön-külön választhatjuk és kedvünkre cserélhetjük össze a bikinifelsőt és az alsót. Hiszen ahány ember, annyiféle testalkat, így biztosan a nekünk megfelelő szabású és méretű darab kerül megvásárlásra - kompromisszumok nélkül. A pocakrejtő akció következő hőse a magas derekú bikinialsó, mely szintén lehet húzott, de önszerű plusz anyag is kerülhet a hasrészre, hogy elrejthesse, amit kell.

Bő szabású tankini

Átmeneti megoldásként a két már említett variáció között pedig olyan tankinit is választhatunk, amelyiknek a felsőrésze szépen rásimul a keblünkre, alul viszont A-vonalban végződik. A testvonaltól elálló anyagok természetesen lehetőséget adnak arra, hogy feszengés nélkül élvezzük vízparti szabadidőnket.

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...