2020.11.22. 15:54:51 10444 270

Így nassolj este 6 óra után!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eleged van abból, hogy mindenki azt mondja este 6 óra után már semmit sem ehetsz? De a tested ezt nem ismerve követeli az ínyencségeket?

Mandula - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mandula

Az elvárásoknak mindenki igyekszik megfelelni. Ezért esti órákban a hűtőszekrény nem az ínyenc és egyben euforikus állapotok megtestesítőjeként van jelen, hanem egyenesen a közellenség szerepét tölti be. Szerintem együttesen állíthatjuk, hogy önmagában a létezésével okoz komoly fejtörést.

Mivel ez a helyzet nekünk sem kedvünkre való, hoztunk nektek pár „nassolni” valót, amit bűntudat nélkül fogyaszthattok a kritikusnak vélt esti órákban is, persze csak mértékkel.

Az étcsokoládé

Egy 70% kakaótartalom feletti étcsokoládénak annyira kevés a cukortartalma, hogy a hízástól tényleg nem kell tartani. Jótékony hatását csak fokozza azon összetevője, ami a koleszterinszintünket is kordában tartja. Felejtsd el a tejcsokit!

A leves

Azért mi nem a csülkös bablevesre gondolunk. A meleg folyadék nyugtatóan hat a bélműködésre. Bátran fogyaszthatsz ilyenkor húslevest vagy zöldséglevest. Ne aggódj, minimális a kalóriaértéke.

A mandula

Tökéletes választás, ha az éhségünket szeretnénk csillapítani, és még a hízástól sem kell félnünk. Nagyon egészséges csemege, de azért ne feledjük, azok, akik hajlamosak rá, azoknak pattanásokat okozhat.

A tökmag

A magas magnézium tartalmán túl, kiválóan csillapítja a nassolás utáni sóvárgásunkat, hiszen az éhségérzetünket azonnal kikapcsolja. A már említett magnézium tartalma okán, pedig nyugodt alvást biztosít. Azt hiszem önmagában, már ezért megéri a fogyasztása - akár este is.

A rizs

Minden testépítő harsonája a rizs fogyasztás. Azért, ha komolyabb véleményre vagyunk kíváncsiak, akkor tudjuk, bizony a dietetikusok is azon véleményen vannak, hogy a rizs fontos alkotóeleme minden diétának. Ha éhesek vagyunk, nem alszunk jól, a rizs optimálisan segíti a kielégítő alvásunkért felelős hormonokat, és azok sebességét. Bátran fogyaszthatjuk!

forrás: vitalzone

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...