2022.12.17. 08:35:02 6597 210

Igaz vagy hamis? Romlott vagy friss? – Most megtudhatod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára Veled is többször előfordult már, hogy az üzletben megláttál egy csábító szelet sajtot, egy egészséges (vagy legalábbis annak tűnő) húst, ám otthon már azzal kapcsolatban is kétségeid voltak, egyáltalán friss-e a megvásárolt termék…?

Romlott étel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romlott étel

Bosszantó, hiszen ilyenkor nem szeretnénk egy kiadós ételmérgezéssel elrontani a napjainkat, így inkább a szemetesben landol a néhány órája még vonzónak látott étel, alapanyag. Vagy éppen az adott termék minőségével, összetételével kapcsolatban vannak aggályaid? Nézd meg ezeket a trükköket, és könnyedén különbséget tehetsz majd az igazi és a „kevésbé igazi” alapanyag, étel között.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...