2023.09.02. 10:59:21 6561 227

Idézd meg a nyarat! – Válassz nyári barnaságot hangsúlyozó körömlakkot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A színekkel játszani csuda érdekes és izgalmas dolog, főleg az öltözködésben, sminkelésben. Egy jól megválasztott szín ápol és eltakar, hangsúlyoz, kiemel, pont azt mutatja, amit láttatni szeretnénk magunkból. Legyen az akármilyen apró felület, érdemes kihasználni a színek ezen képességét!

Színes körömlakkok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes körömlakkok

A nyáron megszerzett gyönyörű bőrszínt nem csak a ruháid színével, hanem a körmödön viselt árnyalatokkal is hangsúlyozni tudod! Íme, a barna bőrhöz leginkább passzoló színek a kis tégelyből!

Ha nem kenyered a harsányság

Aki nem a túl feltűnő árnyalatokkal hangsúlyozná bőre barnaságát, annak remek választás bármelyik pasztellszín! Egy világosabb szín remekül kiemeli a sötétebb bőrt, mégis visszafogott és elegáns viselet.

Bírod, ha világít?

Egy neonszínű körömlakk csakúgy világít az ujjaid végén! És legyünk csak őszinték, a rikító szín mellett a csokira barnult bőröd is elég feltűnő!

Jöhet egy kis narancs?

Persze, bírjuk a citrusost enni és inni is, de mi most inkább a korall színben fel-felbukkanó narancsárnyalatra gondoltunk! Mellette még nagyobb hangsúlyt kap bőröd barnasága, úgyhogy biztosan nem lősz mellé, ha ezt a színt választod a körmeidre!

A legkézenfekvőbb!

Mégis, mi más hangsúlyozhatná ki jobban sötétre „sült” bőrödet, mint a fehér? Ennél nagyobb kontraszt nem is kell! És a legjobb az egészben, hogy bármilyen színű, stílusú ruhát viselhetsz mellette, mert a fehérhez minden IS jól áll!

Forrás. miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?