2017.02.19. 08:27:57 13394 380

Idd magad vékonyra! – 2+1 diétát támogató ital
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Farsangi időszak ide, mindenféle finom fánkok oda, Te még mindig tartod magad az újévi fogadalmadhoz, és diétázol, vagyis megválogatod, mit eszel, és mi az, amit örökre száműztél az életedből. Helyes! De szívesen kipróbálnál újabb recepteket, mert az eddigiek már kezdenek unalmassá válni?

Mangós ital - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mangós ital

Ilyenkor az ember beleveti magát az internet és mindenféle receptoldalak sűrűjébe, hogy kissé változatossá tegye az „új év, új élet” szlogenhez passzoló étrendjét. De miért csak főételek között kellene ízletes, ám egészséges fogásokat keresnünk? Az italok, gyümölcs- és zöldséglevek között is érdemes körbenéznünk! Mondjuk itt is van néhány ötlet!

Finomság chilivel és csokival

4 deciliter tejet 1 banánnal, 4 teáskanál kakaóporral, fél teáskanál őrölt kardamommal, 4 evőkanál zabpehellyel, 30 dkg sovány túróval 2 evőkanál agavé sziruppal összeturmixoljuk. Ha kész, az egészet egy kis chiliporral ízesítjük.

Mangós-mandulás őrület

Ehhez végy 1 darab mangót, és 6-7 darab szárított fügét, amit szelj fel kis darabokra. Ezt, illetve 3 dl hideg mandulatejet, 4 evőkanál mandulapelyhet, 4 evőkanál citromlevet mixelj össze, és már kész is a finom itóka. Vacsorára, uzsonnára is kiváló. Ballasztanyag-tartalma magas.

Földimogyorós-kivis csoda

Hogy elkészíts ezt a finom, zöld színben pompázó innivalót, szerezz be hozzá 4 szál szárzellert, 2 körtét, 2 kivit, 2 deciliter maracujalét (de más, világos színű gyümölcslé is megteszi), 4 evőkanál pörkölt, sós mogyorót és egy kis zöld tabasco szószt. A gyümölcsöket és a szárzellert pucold meg, majd szeld kis darabokra. A kivit negyedelt. Majd mehetnek a turmixba, ahol a gyümölcslével, mogyoróval, szósszal pürésítsd őket.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...