2015.08.01. 08:28:30 5961 253

Hűtsd magad chilipaprikával! – Tessék?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a nyarat, sőt, imádjuk, mert vízpart, meg szabadság meg minden. De szépségei ellenére, azért, hogy megkukulunk a napokig tartó kánikulában, valahogy nem vagyunk oda. Nincs az a vízmennyiség, amit ne tudnánk meginni és legszívesebben egész nap a zuhany alatt állnánk. De most itt egy forradalmi megoldás!

Chilipaprika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Chilipaprika

Ennek neve a chilipaprika, jobban mondva az annak csípősségét okozó kapszaicin. Ha chilipaprikát eszel, forróság önt el, amelytől beindul a verejtékképződés. Az meg ugye hűt…

Mindegy a hogyan

Hogy hogy fogyasztod, az már csak a Te döntésed: eheted nyersen (így nagyjából egy hétig áll el a hűtődben) is, de bejuttathatod szárított formában is a szervezetedbe. Tartósíthatod olajban, de savanyíthatod is.

Használd fel!

De készíthetsz belőle finom szószt is. A vietnámi mondjuk így néz ki: A chilit keverd össze felaprított újhagymával, fokhagymával, ecettel, halszósszal, langyos vízzel és ízesítsd lime-mal, cukorral.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...