2023.06.09. 13:59:16 6029 202

Hurrá, utazunk! – Hely és „idegspórolós” csomagolási tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki-ki vérmérsékletének, idejének, energiájának függvényében van túl a nyaralással kapcsolatos teendőkön. Van, akinek idén kimarad, így nincs nagyon mit tervezni. Akad, aki már túl is van rajt, mert nem bírja a nyári forróságot és a túl nagy tömeget. Ám az utazás bizonyos kellemetlenségeitől ez sem fog megvédeni senkit.

Készülés nyaralásra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Készülés nyaralásra

Jó esetben a legtöbben még a hosszú, nyári pihenés előtt vannak. Aki nem szereti az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, már lefoglalta a jegyet/szállás. Akinek kell a pihenés előtti adrenalin löket, vagy éppen várja a last-minute ajánlatokat, esetleg annyira el van havazva, hogy még nem jutott rá ideje, annak még visszavannak a szálláskeresés örömei. Előregondolkodás ide, mindent az utolsó pillanatra hagyás oda, egyvalami mindenki előtt ott áll még: a becsomagolás és az azzal járó minden öröm és bánat. Mert minden évben meggyőződünk róla, hogy egyszerűen nincs akkora utazótáska, bőrönd, amit ne lehetne telepakolni. És mivel a táska nem fog megnőni, megnyúlni, így nekünk kell változtatni a pakolási stratégiánkon! Nincs elég ötleted ehhez? A lenti videóban rengeteg, jól hasznosítható csomagolási praktikát találsz, úgyhogy érdemes megnézni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...