2023.02.18. 14:28:07 6594 290

Hotelben pihensz? – 2+1 dolog, amit inkább ne használj
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi még csak játszunk a gondolattal, de remélem, közületek többen vannak, akik megengedhetnek maguknak egy hosszú hétvégét, akár egy kellemes hotelben, egy kis panzióban, hogy néhány napot pihenéssel, egymással való kommunikációval, törődéssel töltsenek.

Pihenés hotelben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pihenés hotelben

Mert néha ilyen is kell, vagy legalábbis kellene. A legjobb persze egy luxusszálloda kényelmét élvezni, ám bőven megtalálhatjuk a számításunkat egy kevesebb csillaggal megáldott, barátságos hotelben vagy éppen panzióban is. A lényeg a tisztaság.

Ne tévesszük szem elől

Ami nagyon fontos: hiába csillog-villog minden, és ez nem csak látszat-tisztaság, azért vannak olyan zúgok, eszközök, amiknek használatát inkább hanyagoljuk, ha egy szállodában töltünk néhány napot.

Szép, szép, de inkább rakjuk félre!

Az ágytakaróról beszélünk, amit sajnos nem minden helyen mosnak olyan gyakran, mint az ágyneműhuzatot, így nagy valószínűséggel nem 100 %-ig tiszta.

Az a bizonyos pohár

Ha a szobába, szobához tartozó fürdőszobába van bekészítve pohár is, az szuper dolog. Ám használat előtt azért érdemes elmosni ezeket az eszközöket, mert meglehet, előtte csak öblítve voltak.

Vödör? Inkább ne?

Pezsgővel ünnepelnéd a pihenést? Milyen jó, hogy a behűtéshez van vödör, ugye? Ám jobban tennéd, ha nem használnád, mert vannak, akik nem éppen pezsgőhűtésnél, sokkal inkább egy-egy hányással is járó rosszullétnél veszik használatba.

Forrás: nosalty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...