2020.03.14. 14:50:37 9213 280

Hosszú hajat szeretnél, de azonnal? – Természetes módszerek, amik segíthetnek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hajunk mintha ellenünk dolgozna: ha éppen nem szeretnénk hosszú sörényt, mintha nőne, mint a bolond gomba. Ha pedig minden vágyunk a hosszan lobogó „lobonc”, mintha visszafelé nőne minden tincsünk. Ki érti ezt?

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

Talán a fodrászok értik a hajak lelkivilágát. Mi csupán néhány módszert vethetünk be, amitől hosszabban nőhetnek hajszálaink!

  • Figyeljünk az étkezésre! Ha dús sörényre vágyunk a görög joghurt, a lazac, a quinoa vagy akár a dió segítségünkre lehet ebben. Táplálkozzunk egészségesen, változatosan és fogyasszunk minél többet a fent írt ételekből.

  • Nem csak belül, kívül is jó! Méghozzá a kókuszolaj! Masszírozzuk be a fejbőrünkbe hajmosás előtt, hogy segítse hajunk növekedését!

  • Ujjakat bekészíteni! Naponta 10 perc fejmasszázs csodákra lehet képes! Stimulálja a fejbőrt, jó hatással lehet a hajhagymákra!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...