2015.09.27. 10:53:47 17960 263

Hogy sokáig ropogós maradjon – A keksz tárolása
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vajas, mézes, kókuszos, kakaós, zabpelyhes, gyümölcsökkel megbolondított, boltban vásárolt, vagy házilag készített. Szinte mindegy, mert nincs ember, aki ne szeretné a finom és tápláló kekszeket reggelire, tízórai, uzsonnára, vagy egy kis nasi gyanánt. És úgy a legjobb, ha ropogós.

Keksz tárolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Keksz tárolása

Biztos Veled is előfordult már, hogy (valamilyen csoda folytán) nem fogyott el egy egész zacskó keksz. Valamiért a gyerekek vagy Te nem bírtátok a kihívást.:-) A finomságot visszacsomagoltad az eredeti tasakjába, nagy gonddal összetekerve, hogy még véletlenül se jusson be levegő. Esetleg még egy nejlonzacskóba is beletetted, hogy biztosra menj.

Aztán legközelebb, amikor a csomag előkerült, hogy mondjuk néhány darabot elfogyassz a reggeli kávédhoz, szomorúan tapasztaltad, hogy a friss ropogós keksz már a múlté. Megpuhultak a finom falatok.

Hogy ez elő ne fordulhasson többé…

… a következőket kell tenned. Először is szerezz be egy fém dobozt, melynek teteje jól zárható. És egyszerűen pakold bele a finomságokat. Ha lehet, annyi dobozod legyen, ahány fajta keksszel rendelkezel.

Ha kevés…

Ám ha a különböző fajtákból csak kevés van, zsírpapírral elválasztva rétegezd egymásra a különböző kekszeket.

Forrás: dasistdochnochgut.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...