2020.11.02. 17:59:17 13964 320

Hogy semmi ne vesszen kárba! – Így hasznosítsd a zöldségek, gyümölcsök héját
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy-egy nagyobb adag almáspite készítésekor a szívem szakad meg a rengeteg elpocsékolt, vitamindús gyümölcshéj láttán. Hasonló érzések lobbannak fel szívemben, ha a gyümölcscentrifuga maradéka kerül a kukába.

Hámozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hámozás

De hála a lenti videónak, mostantól szinte minden zöldséget és gyümölcsöt szinte az utolsó falatig felhasználhatunk, hiszen a gyümölcs, de némely zöldség héjának sem kell a kukában landolnia!

(A citrom- és narancshéj felhasználásáról itt olvashatsz bővebben.)

gyümölcscentrifuga maradékát pedig keverd bele egy finom bögrés süteménybe>>

Zöldség-gyümölcshéj újrahasznosítás okosan - Videó

Forrás: tasty.co

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...