2023.03.03. 11:00:37 5668 255

Hideg időben sem bírod letenni? – Így viseld a kedvenc leggingsed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár nagyon is mellé mellé lehet lőni vele, a leggings népszerűsége töretlen. Különböző stílusban hordhatod, attól függően, mihez szeretnéd viselni. Sportoláshoz, alkalomra, szabadidős tevékenységekhez, vagy éppen hétköznapokra egyaránt találsz megfelelő darabot.

Bőr leggings - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőr leggings

A tavasz már itt toporog a küszöbön, bár az időjárás még nem minden esetben mutatja ezt. Még nem egészen cserélhetjük a téli ruháinkat tavaszira. Igaz, akad, aki bizonyos ruhadarabokat sem tett el téli álmot aludni, hiszen mondjuk, előszeretettel viseli a kedvenc leggingsét hidegebb időben is. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, mutatjuk, hogyan bekkelheted ki a hűvösebb napokat a „szűk naciban”, hozzá passzoló téliesebb kiegészítőkkel.

Ami mindenhez jó

Vásárolni, szabadidős programra, az irodába – bárhova viselheted ezt a szettet. Egy bőr leggings egy nagyméretű fehér blúzzal és egy színes blézerrel teli találat lesz, bármi is éppen a programod. Még a vastag talpú téli cipő is jól passzol hozzá, úgyhogy a lábad sem fog fázni.

Ha kicsit bővebb

A bővebb szárú leggingsekből szuper szabadidős, lazulós szettet varázsolhatsz. Akár csizmával, vagy egy jópofa sneakerrel is viselheted, ahogy Neked, illetve az aktuális programodnak megfelel. Egy póló, baseball sapka, piros rúzs bőven megteszi kiegészítőnek.

Fázós vagy?

Az nem jó! Még szerencse, hogy stílusosan így is tudsz öltözködni! A kedvenc sötét színű nacidhoz egy bő, és jó vastag, kötött pulcsi nagyon jól illik majd. A kiegészítőktől függően akár „kiruccanós” viselet is lehet belőle.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...