2018.09.06. 14:04:46 11214 334

Hétköznapi csodaszerek! - Sebtapasz, kábelkötegelő és társaik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan hétköznapi bosszúságok, vagy inkább kellemetlenségek, amikről azt gondoljuk, nincs rájuk megoldás, ezeket bizony meg kell szoknunk és kész. És akkor jön egy apró segítség, ami pikk-pakk, megoldja a problémánkat!

Kábelkötegelő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kábelkötegelő

Mert van, hogy a legkisebb dolgok jelentik a legnagyobb segítséget! Meg fogsz lepődni, ebben a videóban mennyi egyszerű, de nagyszerű, és persze rettentő hasznos tanácsot találsz majd. És hányszor kapsz majd a fejedhez, ezt kiáltva: „Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe!”

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...