2023.07.27. 12:45:00 6866 240

Hatalmas a gardróbod, még sincs mit felvenned? Itt hibázol!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most őszintén! Hányszor akartál inkább otthon maradni, mert úgy érezted öltözködés során, hogy ebben a göncben inkább ki sem teszed a lábabadat? Hányszor hangzik el évente a szádból a híres „Nincs mit felvennem!” felkiáltás? Ha érzésed szerint túl sokszor, akkor valamit rosszul csinálsz.

Nincs mit felvennem! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nincs mit felvennem!

Mégpedig a ruhavásárláskor kerülsz rendszeresen vakvágányra! Hiába a nagy hév, ami jobb kedvre derít - időszakosan, ha utána ugyanolyan unalmasnak és lehetetlennek érzed a ruhatáradat! Tedd félre az impulzív vásárlást és vigyél tudatosságot ebbe a léleksimogatásnak is használt tevékenységbe! Hidd el, ettől még szórakoztató marad.

Minden ruhatár alapjának annak kellene lennie, hogy ismerjük önmagunkat (életvitel, stílus, testalkat) és ennek fényében állítjuk össze az alapdaraboknak számító kollekcióikat évszakok szerint. Ezeket az alapdarabokat lehet aztán variálni és feldobni nagy divathullámonként egy-egy belepasszoló, de kissé más darabbal. Ugye tudod, mire gondolok? Természetesen egy menő kapszulagardróbra: klasszikus és egymással passzoló farmerek, blézerek, pólók…

Hogyan lesz a jelenlegi gardrób-káoszból használható kapszulagardrób?

Gardróbvásárral és jótékonykodással! Ne biggyedjen le a szád! A szelektálás és a kiszanálás rosszabbul hangzik, mint amilyen a valóságban! Végezheted egyedül, de a legjobb barátnőiddel is, akik segíthetnek eldönteni azt, hogy mi maradjon, és mi (túl kicsi, túl nagy, túl kopott) menjen!
Azoktól a ruháktól is érdemes megszabadulni, amelyek makulátlanok, de az elmúlt évben még csak meg sem fordult a fejedben, hogy felvedd ezeket.
Most, hogy rengeteg hely felszabadult a szekrényedben, már joggal mondhatod, hogy szinte nincs is mit felvenned. Jöhet a shoppingolás!

Mit gondolj át, miközben új ruhát vásárolsz?

A két legnagyobb hiba, amit a nők rendszeresen elkövetnek, hogy egyrészt silány minőségű ruhákat vásárolnak, másrészt olyan darabokra adnak ki pénzt, amelyek jelenleg nem hordhatók általuk. Az előbb tisztáztuk, hogy a mennyiség helyett a minőség a cél! Tehát olyan ruhát nem érdemes még csak felpróbálni sem, amelyik kedvező árú, viszont hamar tönkre fog menni, vagy nem igazán passzol bele a meglévő ruháink és kiegészítőink körébe. Másrészt a motivációs ruhadarabokat is felejtsük inkább el, mert hiába akasztod tele a szekrényt két mérettel kisebb ruhákkal, ha tudod magadról, hogy nem fogsz kitartóan tenni azért, hogy beleférj azokba.

A következő téves elgondolás a trendek túlzott követése, hiszen, ami az egyik évben nagyon divatos, az a következőben már ciki is lehet. Soha ne vegyünk meg olyan ruhát, amely, habár menőnek számít, nekünk nem áll maradéktalanul jól!
Ne kössünk kompromisszumot akkor sem, ha nagyon kell egy-egy alkalomra ruhát vásárolnunk, mert a nagyon speciális vagy extrém darabokat sem fogjuk utána újra felvenni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...