2018.03.14. 14:25:48 11496 344

Használd ki a tavaszi napsütést és a város zöld oázisait: Irány a park!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre, végre kék az ég, és félretehetjük a nagykabátot. Sokáig a szürke égbolt alól néztünk a szürke épületeket és a szürke járdát, de az időjárás végre megkegyelmezett nekünk és tovaküldte felőlünk ezt a szinte állandósulni látszó szürkeséget. Itt az ideje több időt töltenünk a természetben, és ebben az sem gátolhat meg minket, ha épp a város kellős közepén élünk egy lakásban.

Tavaszi erdő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi erdő

A mesterséges környezetből nem tudjuk már - és talán sokan nem is akarjuk - magunkat teljesen kiszakítani, azonban mindegyikünknek szüksége van a napfény segítségével termelhető D-vitaminra. Így, ha nem is vagyunk nagy természetjárók, akkor is megéri a városi oázisokat zöld pihenőhelyként használni!

Stressz oldására

Egy árnyas park padján ülve megfigyelheted az éledező természetet, a lassacskán zöldülő növényeket, az örökké siető rovarokat, és talán kicsit kikapcsolódhatsz a régóta várt napsütésben. De akár az aktuális kedvenc olvasnivalóddal és egy csinos napszemüveggel is kitelepülhetsz a zöldbe. Kutyával vagy négylábú nélkül is tehetünk kis sétákat, ha szerencsénk van, akkor akár egy könnyedén megközelíthető vízparton is, hogy a napi stresszt könnyebben tudjuk kezelni. Remélhetőleg ezt lassacskán már egy finom tölcsér fagyival a kezünkben is megtehetjük

Piknikezéshez

A várost kettészelő folyószakasz, egy mesterséges kicsiny tó és bármely városi park is mesés színhelyévé válhat egy hétvégi tízórainak vagy kisebb társaságban elköltött uzsonnának. Elő a kiskosárral és az ikonikussá vált kockás pléddel! A jó levegőn jobb lesz az étvágyunk is, így kalkulálj az élelemmel!

Családi programként

Elő a kismotorral, görkorcsolyával és rollerrel! Könnyed, közös testmozgás minden korosztálynak, majd a vadkacsák megetetése a legkisebbekkel… Kell-e más egy vidám délutánhoz?

Aktív kikapcsolódáshoz

Számos városban alakítottak ki a közelmúltban bárki számára használható sportparkokat vagy futópályákat. A természet közeli szabadidős övezetek nagyon divatossá váltak. Tedd félre a kifogásokat, és ragadj sportcipőt: mert a bikini alak formálásához sosincs elég korán! A vízimádóknak pedig a csónakázó tavakat ajánljuk felkeresni, amíg beköszönt a strandszezon és újra élvezni nem lehet a vízi sportokat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...