2015.06.06. 14:00:42 6220 248

Hangolódj a nyárra napsütéses dalokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még alig-alig merjük kimondani, hogy megérkezett a nyár, de már egy hete itt van, és reméljük, még néhány hónapig élvezhetjük vendégeskedését. Neked még nem sikerült ráhangolódnod a legforróbb napokra? Meglehet, a szívedhez a füleden át vezet az út! Úgyhogy hallgass velünk vidám nyári dalokat!

Nyári hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári hangulat

Ezek a dalok garantáltan nyári hangulatba hoznak!

Neoton: Nyár van

Ha nem tudtuk volna! Úgyhogy cápákra vigyázni!

Carpe Diem: Álomhajó

Valószínűleg generációk üvöltik együtt minden alkalommal, ha felcsendül a rádióban, TV-ben, esetleg egy balatoni szórakozóhelyen.

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar: Nekem a Balaton

És Nektek?:-)

Kelemen Kabátban: Nyári gyerekek feat. Eckü

Valószínűleg nem csak a nyári gyerekek érzik magukénak ezt a dalt!:)

Delta: Süt a nap

Ha valakinek nem tűnt volna fel, jelentjük: tényleg süt!:)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...