2023.03.26. 10:59:22 6776 252

Hamarosan itt a kertészkedés ideje! – Jó lesz bespájzolni hasznos ötletekből!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Áprilishoz közeledvén, ami ugye már az ébredező természet évszakának második hónapja, egyre bátrabban hisszük, és nem csak reméljük, hogy itt van végre az igazi tavasz, annak minden pompájával együtt. A nappalok egyre hosszabbak, a madarak is bátrabban csiripelnek, szóval végre és végre megszabadulunk a fagyos hónapoktól.

Kertészkedés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kertészkedés

A nagykabát sem kell már, a cipőből sincs szükség a bundásra, és bizony az udvar, a kert is kizöldül lassan. A kertrajongók pedig már izzítják a kerti cipőt, szerszámokat, mert bizony indulnak a kinti munkálatok is! Felbúgnak a fűnyírók, csattognak a metszőollók, frissen nyírt pázsit és nemsokára virágillat önti el az utcákat! Bármilyen rutinos „kertjáró” vagy, azért jó tanácsokból, tippekből soha nem elég! Nézd meg a lenti videókat és tanulj ma is valami újat és hasznosat! Hogy idén ne a szomszéd kertje legyen a zöldebb!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...