2019.07.07. 17:47:46 8245 279

Hallgassunk ritkán hallott, nyáridéző dalokat! – Neked van kedvenced?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Naná, hogy minden évnek megvan a maga nyári slágere. Ugyan a különböző zenei fesztiválok „elszaporodásával” egy nyáron akár több ilyen fülbemászó dallam is születhet, ám azért mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

Nyári dalok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári dalok

Sőt, egy dalnak nem kell feltétlenül a perzselő napsütésről szólnia ahhoz, hogy a nyár jusson róla eszünkbe. Jöjjön néhány igazán vizes, valóban fesztiválos nóta, némi vörösboros beütéssel!:-)

Delta: Süt a nap

The Beach Boys: Kokomo

UB40: Red Red Wine

Wellhello x Halott Pénz: Emlékszem, Sopronban

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...