2020.01.19. 17:49:34 7401 289

Hallgassunk hóembert! – Dalok a fehér pocakosról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha lecsengtek a téli ünnepek, valahogy nehezen találjuk meg a hideg évszak további örömeit. Fagyos reggelek, szürke nappalok, és végeláthatatlan éjszakák. Szinte hihetetlen, hogy egyszer majd kitavaszodik. De mi tartsa addig bennünk a lelket? Mondjuk, egy bádogsapkás, szénszemű pocakos krapek!

Hóember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hóember

Mert hóembert építeni csudajó! Remek móka kicsiknek, nagyoknak, öregnek, fiatalnak egyaránt! És ha éppen hó híján vagyunk, hát hallgassunk vidám dalokat a hóemberről!

Zoltán Erika & Robby D.: Mr. Hóember

Cserháti Zsuzsa: Különös szilveszter

Sia: Snowman

Frozen: Do You Want to Build a Snowman

Ella Fitzgerald: Frosty, The Snowman

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...