2019.01.05. 17:18:35 8283 265

Halihó, szánkózni csudajó! – Többek között ezekért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor a 2,5 fél éves nagyfiam egy reggeli mondatom hallatán, miszerint „Esik a hó!”, (ami annyit jelentett, hogy 2, azaz kettő centiméter hullott alá az égből:-)) hatalmas mosollyal, kikerekedő szemekkel kérdezte: „Akkor megyünk szánkózni?”:-) - hát, mondanom sem kell, hogy majd’ elolvadtam a gyönyörűségtől!

Szánkózás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szánkózás

Ugyan az apróságom biztos nem gondolta végig, miért is lenne jó a szánkózás, mint egészségünkre, mint testünkre gyakorolt pozitív hatása miatt, azért én gyűjtöttem Nektek néhány nyomós okot, amiért érdemes szánkóra pattanni.

De miért is szeressünk szánkózni?

  • Mert remek szabadtéri program! Remekül szórakozhatunk, akár a családdal, akár baráti társasággal látogatjuk meg a közeli szánkópályát!

  • Mert nem csak hogy jó levegőn vagyunk, hanem erősíthetjük a baráti, családi kapcsolatainkat is! Szerintem nincs gyerkőc, legyen egészen apró, vagy már a felnőtt kor küszöbén álló, aki ne szórakozna remekül egy-egy családi szánkóparty alkalmával! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ilyenkor még a legkényelmesebb nagyszülő is „nyeregbe pattan”, és vígan húzza apró unokáját a hóban!:-)

  • Mert a folyamatos csúszkálással, a szánkó fel- és lehúzogatással nem csak mosolyt csalsz a saját és a körülötted lévők arcára, hanem nem kevés kalóriát is égethetsz el! Szóval, téli sportnak sem utolsó! Sőt!:-)

  • Mert első randinak is szuper ötlet! Ha szeretnél közel kerülni a másikhoz, ám nem tolakodóan, remek választás lehet a szánkózás!:-)

És egy kis humor a végére!

No, azért egy picit veszélyes ez a szánkó dolog, legalábbis ha egy ló húzza azt!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...