2018.11.30. 18:29:23 12569 361

Téli „sportok” – Kicsit másként!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár még alig-alig léptünk bele a télbe, legyünk őszinték, a korai sötétedésnek, a zimankónak, és a karácsony előtti őrületnek „köszönhetően”, a mozgás a legutolsók között van, már ami a napi, heti terveinket illeti. Pedig remek téli mozgásfajták állnak rendelkezésünkre, hogy fitten tartsunk magunkat!

Hólapátolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hólapátolás

És még csak a közeli, vagy éppen nagyon is távoli fitnesztermet sem kell meglátogatnunk! Igaz, beöltöznünk nem árt, hiszen nagyrészt kinti „sportokról” van szó, de ennyi áldozatot igazán megtehetünk magunkért!:-)

Téli „sportok” – szigorúan az egészségünk védelmében!:-)

No, de lássuk, mik is azok a bizonyos mozgásfajták, melyek a nagy télben sem hagyják eltunyulni testünket!:-)

Elő a korcsolyatudománnyal!

És ehhez még csak a közeletekben lévő csarnokig sem kell elmenni! Hiszen bőven elég, ha kilépsz az utcára, parkolóba, ami a fagyos időjárásnak, esőnek, ne adj’ Isten, ónos esőnek köszönhetően korcsolyapályává változott. Az autóig való elkorcsolyázás, vagy inkább elevickélés, garantált, hogy minden porcikádat megmozgatja.

Kaparom így is, úgy is!

Ha a karodat szeretnéd erősíteni, akkor a jégkaparást bizony Neked találták ki! Csak kapd elő az apró kaparót, és fel-le mozdulatokkal távolítsd el a jeget például az autód szélvédőjéről! Másnapra garantált az izomláz!:-)

Hogy minden tagodat átmozgasd!

Te is alig várod, hogy végre vastag hótakaró borítsa a tájat, ezzel együtt az udvarodat is? Naná, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy átmozgasd a kanapén ücsörgésben meggémberedett tagjaidat, és begyűjts egy kellemes izomlázat! Irány lapátolni, törj utat a hórengetegben! Így két legyet ütsz egy csapásra: az udvarban is tudsz közlekedni, és emellett a testedet is átmozgathatod ezzel a remek téli mozgásformával!

Ezek után ne mondja senki, hogy a tél nem az egyik legfittebb évszak!:-)

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...