2023.12.09. 12:30:52 6873 272

„Hajnövesztő” csodaszerek – Vesd be és a sörényed pikk-pakk, megnő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na jó, a pikk-pakk azért túlzás, de tény, hogy hatással tudunk lenni hajunk növekedésére, akár dúsulására is, méghozzá bizonyos ételekkel, megfelelő mennyiségű folyadék bevitelével, és egyes hajápolási módszerekkel. Hidd el, semmi ördöngösség nincs ezekben, csak próbáld ki! Tincseid hálásak lesznek érte!

Dús haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dús haj

Összegyűjtöttünk néhány szuper ötletet, vajon hogyan ösztönözheted tincseid növekedését! Na, most figyelj!

Igen, az étkezés tényleg fontos!

Ahogy másra sem, a vitaminszegény, tápanyagban hiányos étkezés, alacsony folyadékbevitel a hajunk növekedésére sincsen jó hatással. Éppen ezért, érdemes olyan ételeket fogyasztanunk, melyek gazdagok C-vitaminban, B-vitaminban (mint a csirke, halak, banán, avokádó, spenót) A-vitaminban (mint a paprika, édesburgonya, sárgarépa), fehérjében (mint a húsok, tojás), vasban (mint a húsok, halak, borsó).

Hagynunk kell pihenni!

A frissen vasalt, göndörített, belőtt frizura ugyan csinos, de érdemes néha-néha kiiktatni ezeket az eszközöket az életünkből és természetesebb, de legalábbis kevésbé forró hajformázó „szerszámokhoz” nyúlni. Hidd el, tincseid hálásak lesznek érte!

Vágd, hogy nőhessen!

Ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön, ne töredezzen, szépen növekedjen, a hajvégeket rendszeres időközönként érdemes visszavágni!

Ne maradjon ki ő sem!

Ahogy a hajad is megérdemli a rendszeres ápolást, úgy a fejbőröd is meghálálja, ha alkalmanként neki is jut a pakolásból, vagy néha-néha peelinggel eltávolítod az elhalt hámsejteket, illetve serkented fejbőröd vérkeringését!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...