2022.01.24. 10:54:44 6787 241

Ha még Nálad sem indult be az év – Szuper tippek, ha elkapott a lustaság
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy nehezen indul a nap. Vagy éppen a hét. Esetleg az év. Alkalmanként hajlamosak vagyunk belustulni, és igencsak nehezen robbantjuk ki magunkat kényelmes szokásaink mögül. Míg összeszedjük magunkat, jól jön néhány mentőötlet!:-)

Nehéz ébredés, lustaság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nehéz ébredés, lustaság

Lustának lenni nem szégyen, sőt, bizonyos szempontból hasznos is lehet, hiszen igencsak jó hatással van leleményességünkre. Ha úgy érzed, még Neked sem sikerült felvenned az új év ritmusát, mutatunk néhány tippet, amivel megkönnyítheted a lustizós napokat.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...