2019.04.06. 13:08:21 11378 407

Ha jó idő, akkor jöhet a fehér nadrág! – De mivel kombináljuk?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem minden nőnek lapul a szekrényében egy „majd egyszer úgyis felveszem” fehér nadrág. Majd ha lesz hozzá egy szuper magassarkúm, egy csinos fekete/zöld/kék stb. színű felsőm, vagy ha éppen majd elég bátor leszek hozzá, hogy viseljem.:-)

Fehér nadrág - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér nadrág

No, hát ha a bátorságunkat már összeszedtük ahhoz, hogy beleugorjunk a régi/új fehér nacinkba, a miss.at segítségével adunk Nektek 3 tippet, mivel is kombinálhatjátok!

Az örök!

Naná, hogy a fekete! Egy fekete, vagy éppen fekete-fehér felsővel nem lőhetsz mellé! Akár a hétköznapokon is viselheted, de egy elegánsabb inggel, blúzzal, csinos kiegészítőkkel akár alkalomra is belebújhatsz!

Ne ijedj meg tőle!

Fehér a fehérrel? Miért ne? Ha nem is teljesen ugyanolyan árnyalatú fehér felsőt választasz a nadrágodhoz, mint a naci, attól még nagyon is elegáns lehetsz így! Ha feldobnád a csupa fehér szettet, variálj az anyagokkal!

Világos?

Naná, jöhet! A most olyan divatos beige vagy világos barna remekül passzol egy fehér nadrághoz! Arra azért ügyelj, hogy a barna különböző árnyalatait ne vidd túlzásba!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában