2022.06.02. 12:10:00 7163 222

Ha gyerekfesztivál, akkor Hajógyári-sziget! Válogassatok kedvetekre az ingyenes programok közül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2022-ben ismét megrendezésre kerül a családi fesztiválok egyik, ha nem a legszínesebbje! Ebben a hónapban három hétvégén is lehetőség lesz ellátogatni a Hajógyári-szigetre, ahol a világjárvány lecsengése után ismét megrendezésre kerül az ingyenes Generali Gyerek Sziget!

Kisfiú lufival - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kisfiú lufival

Az első hétvége mindjárt háromnaposra kerekedik, köszönhetően a pünkösdi ünnepnapoknak, így igazán sok móka vár a fesztiválozókra. A kisebb és nagyobb gyermekek szórakoztatása mellett a felnőttek igényeire szintén gondoltak, lássuk, mikre is lehet számítani?

2022.06.04-06.

A pihentető zöld környezetben megrendezésre kerülő változatos programok közül biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére valót. A nagyszínpadi produkciók közül a közönségkedvenc koncerteket említenénk. Fellép majd az Alma együttes, Veronaki és Halász Judit, elő a kényelmes “tánccipőkkel” és melegítsétek be a kis és nagy praclikat is a tapsoláshoz :-)
Lesz kavicsszobrászat, rengeteg féle modern és logikai társasjáték, szájjal-lábbal festés és ki lehet próbálni a Braille-írást is.

Ez utóbbi programokhoz kapcsolódóan szeretnénk felhívni a figyelmet a Nemadomfel! Parkra, ahol a gyerekek megérthetik és megismerhetik egymást, önmagukat és azt, hogy a különbségek különlegességet jelentenek. A siket, a látássérült és a Down-szindrómás embertársaink és a velük való kommunikáció kerül előtérbe.

A videójátékok kedvelői igazi időutazáson vehetnek részt, hiszen akár 30 évvel ezelőtti videójátékokat is ki lehet próbálni - vagy éppen nosztalgiázni a játék során.

2022.06.11-12.

A második hétvégén szintén számíthatnak kézműves foglalkozásokra és zsonglőrtanodára az érdeklődők, de különböző edzőpályákra is lehet készülni az örökmozgó személyiségeknek.
Az állatbarátok kutyusaikról is tanulhatnak cuki, mentett golden retrieverek társaságában, majd csillámtetkóval indulhatnak a következő kalandra. A nagyszínpadon szombat este a Mintapinty zenekar lesz hallható, míg vasárnap Hamupipőke történetét tekinthetjük meg egy zenés színházi játék keretében, a koncertélményt pedig a Kaláka együttes biztosítja.

2022.06.18.-19.

Aki a gyerekek jó bizonyítványára várt, most már felkerekedhet erre az utolsó két napra!
A három hétvégét felölelő rendezvénysorozat rendszeresen elérhető programjai (pl. agyagozás és tereplépkedés), az utolsó hétvégén is lesznek újdonságok, így a fesztiválon idén már részt vett látogatók is találhatnak maguknak újdonságokat.
Ne hagyja ki senki a gasztrojátszótér programjait, a Toppantó Táncházat valamint a Kiskalász zenekar szombati koncertjét sem!

A helyszínt érdemesebb tömegközlekedési eszközzel megközelíteni, de a sportosabbak kerékpárral is eltekerhetnek a fesztivál bármelyik napjára.

Forrás: www.gyereksziget.hu/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...