2020.05.10. 17:48:04 8795 262

Ha gubancos a helyzet! –Tippek és trükkök varráshoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már nem számítok fiatalnak, de már kezdő háziasszonynak sem, a varrás még mindig nem tartozik az erősségeim közé. Szerencsére nem is sűrűn ér minket „varrós” baleset, ám így gyakorolni sem nagyon tudom ezt a tudományt.

Varrás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Varrás

Még szerencse, hogy az internet népe szinte bombáz minket jobbnál jobb, kreatívnál kreatívabb videókkal, amiket látva az ember szinte kedvet kap, hogy előkapja a tűt és a cérnát, hogy valami maradandót alkothasson! Íme egy a sok közül!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...