2020.10.14. 18:00:40 8833 303

Ha egy kis napsütésre vágysz! – Vidám dalok egy borongós napon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A ködös, esős időt nem sokan kedveljük, vagyis legyünk csak őszinték: ki nem állhatjuk a nyálkás, borongós napokat, és annyira vágyjuk vissza a napsütéses nyári időszakot, hogy a szívünk majd’ megszakad. Sajnos, arra még várni kell néhány hónapot, de szerencsére, itt van nekünk a zene!

Őszi napsütés | Forrás: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi napsütés | Forrás: 123rf.com

Hallass Te is vidám zenéket, akár még táncra is perdülhetsz! Nekünk ezek a kedvenceink! És Neked?

Mohamed Fatima: Ragyog a szívem

Emberek: Süt a Nap!

Up!: Nap

Smash Mouth: Walkin' On The Sun

Katrina & The Waves: Walking On Sunshine

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...