2018.07.28. 17:48:22 11785 349

Ha csak pár napunk van lazulni - Irány Szekszárd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Túl vagyunk a nyár zenitjén, még igazi kánikulát sem tapasztaltunk idén - most jön a java -, de sebaj. Annak ellenére, hogy ez az időszak – mily meglepő – a nyaralás, a pihenés szezonja, vagyunk sokan, akiknek nem úgy jön össze a lépés, hogy egyhuzamban tudjunk az otthonunktól távol lenni.

Autós utazás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autós utazás

lyen esetben sem kell kétségbeesni, elképesztő helyeket találhatunk ki hazánkban is, ahova 1. hamar eljuthatunk, nem kell hosszú órákat autóznunk és/vagy motoroznunk 2. a költségvetése kedvezőbb is lehet 3. mindig ráébredhetünk, hogy a csodákért nem feltétlen kell lemennünk a térképről.

Tipp hosszúhétvégére

Például Szekszárd. Személyes vonatkozás és ennek okán nem kicsi elfogultság is mondatja velem azt, hogy ha csak egy jó hétvégénk van kiszabadulni otthonról, akkor bátran vegyük be Szekszárd dombjait és lankáit. Különös tekintettel akkor, ha a borvidékek felfedezése vonzó számunkra. Márpedig a környék egyre inkább híres a jó boráról, az elmúlt években hihetetlen fejlődésnek indult az amúgy is karban tartott boros élet.

Ha kirándulni szeretnénk

A környékben az a zseniális, hogy még ha a városban is szerzünk magunknak szállást, egy kettőre Tolna megye gyönyörű vidékén találjuk magunkat, ha mondjuk a város déli részén haladunk kifelé a régi 6-os úton Szálka felé. Már csak azért sem elvetendő ötlet ebbe az irányba indulni, mert a festői környezetben lévő szálkai tó kihagyhatatlan látnivaló. Bár akkor sem esünk kétségbe, ha Pécs felé vesszük az irányt, akkor meg a sokat látott motel mellett elhaladva a Sötétvölgy elnevezésű helyen futunk bele egy horgásztóba, ami szintén az inkább ne hagyjuk ki kategóriába tartozó látvány.

Ha városban maradnánk.

Klasszikus értelemben vett szállodát hiába keresünk, panziót, vendégházat, apartmanházat, bortanyát viszont találhatunk bőven. A városban igazából az a legjobb, hogy akár Budapestre elköltözött, és időszakonként hazatérő lokálpatriótaként, akár teljesen zöldfülű vendégként jutunk el egy hosszú hétvégére, teljesen jól ki tudja elégíteni a pihenésre vágyó ember igényeit. Világra szóló kávéja, a sok, igényes borászata, a jó éttermek, a lenyűgöző látnivalók és pihenésre alkalmas helyek miatt mindig úgy érzem, mintha mininyaralásokon lennék, és nem csak a számlák és egyéb ügyes bajos dolgok miatt ugranánk haza.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...