2020.08.04. 09:15:30 7435 209

Gyerkőc érkezik – Vége a barátságoknak? 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az ember lányából feleség, majd anya lesz, nem csak benne, de körülötte is megváltoznak a dolgok. Teljesen új helyzetekkel találja szembe magát, teljesen új emberek veszik körül. Új ismeretségek köttethetnek, melyek akár barátsággá is alakulhatnak. És mi a helyzet a régi baráti kapcsolatokkal?

Gyerekszületés - barátság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekszületés - barátság

Bárhol kutakodtam a téma iránt, szinte mindenhol az anyukáktól várták az új szituációba keveredett barátság megoldását! Pedig nem biztos, hogy mindig az új élethelyzetbe belecsöppenő fél az, aki tehet a barátság fennmaradásáért. Időnként a másik félnek is illene segédkezni a „barátságmentésben”.

Mit tehet a „régi” barátnő?

  • Először is nem árt felkészülnöd lélekben, hogy bizony, most a baráti találkozók, csevejek háttérbe szorulnak. Ez nem azért van, mert Te, vagy a barátságotok kevésbé fontos. Csak egyszerűen egy picibaba mellett az elején nehéz bármire és bárkire is időt szakítani.

  • Sok a baba? Hát mondd el! Ha az anyuka barátnőd minden második szava, mondata a babáról szól, ám ez Téged már kicsit untat, nyugodtan mondd meg neki! Persze, azért az nem mindegy, hogyan tálalod a dolgot! Csak tapintatosan, nehogy sértődés legyen a vége!

  • Érzed, hogy valamiért frusztrál a helyzet, hogy ő anya, Te pedig nem. Sajnos, az élet kreálhat furcsa szituációkat. Ilyen, ha egy barátságban az egyik fél már anya, a másik viszont még nem, mert sajnos még nem jött össze, vagy éppen nincs meg hozzá a megfelelő partner. Esetleg nem vágyik anyává válni. Ha fontos Neked a barátságotok, fontos lenne magadban rendezni az ezzel a helyzettel kapcsolatos érzéseidet, és nem a másikon levezetni a frusztráltságodat!

  • Türelem! Ez az, amire leginkább szükséged lesz! Mert van, hogy majd hetekig, vagy akár hónapokig csúszik egy találkozó, mert az anyukának mindig közbe jön valami, saját hibáján kívül. Sajnos, ilyen előfordulhat! Azt viszont vedd észre, ha tudatosan kerüli veled a találkozást!

  • Te se csak anyai minőségében nézz rá! Ahogy Téged is frusztrálhat az állandó babatéma, akár az anyukát is, hogy mindenki csakis a babára kíváncsi! Legyél Te az, aki végre tényleg, őszintén megkérdezi tőle „És Te hogy vagy?”!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...