2018.04.02. 10:58:14 11360 287

Gyerekek, akik nagyon nem akartak találkozni a húsvéti nyuszival – Nem véletlenül!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a húsvét, nagy valószínűséggel az elmúlt hetekben, rengeteg kisgyerekes szülő, nagyszülő törte a fejét, idén mivel dobja fel a kedves tavaszi ünnepet, az ajándékok keresését. Mert míg karácsonykor a fa alá kerülnek az ajándékok, ilyenkor a fűben kutatunk a húsvéti nyuszi által hozott játékok, édességek után.

Húsvéti tojások - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti tojások

Apropó, húsvéti nyuszi! Sok családban „divat”, vagyis inkább apró kedveskedés, különlegesség, hogy ilyenkor egy-egy nyuszi is ugrál a fűben a játékok keresése közben. (Persze, akik amúgy is tartanak ezekből a kedves tapsi fülesekből a háznál, akár haszonállatként, akár macska vagy kutya helyett háziállatként, könnyebb dolguk van. A többieknek megfontolandó, megéri-e ezért egy vagy több nyuszit megvásárolni. Az élő állat ajándékozásáról itt olvashattál már nálunk.)

Ám vannak olyan felnőttek, akik egyenesen arra vetemednek, hogy ők maguk tündököljenek a húsvéti nyúl szerepében. A lenti videókat elnézve, született jó pár igencsak gyenge, sőt félelmetes próbálkozás. A sírva fakadó, a rémülettől ordító gyerekek viselkedése szerintem teljesen érthető. Kedvesnek szánt, ám elég balul elsült húsvéti nyuszik következnek. Őszintén szólva, nem igazán tudtuk eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk a lenti videókon, de abban bízunk, hogy a filmeken szereplő gyerkőcökben nem okozott maradandó lelki sérülést a nyusszanccsal való találkozás!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...