2021.12.27. 11:37:29 7985 234

Gyere csak, december 31.! - 5 elgondolkodtató filmes idézet az év utolsó napjaira
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az év utolsó napjaiban mindannyian számot vetünk az elmúlt időszak történéseiről. Mit tettünk jól? Mit kellett volna másként csinálnunk? Mi lesz jövőre más? Mely terveink valósultak meg és mit szeretnénk valóra váltani a következő évben?

Szilveszter, koccintás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter, koccintás

Világmegváltó gondolatok közepette menetelünk az új, tervekkel teli év elé. Mi most néhány filmes idézettel igyekszünk összefoglalni és szép lassan lezárni a mögöttünk álló hónapokat, és készülünk egy új fejezetet nyitni az életünkben. Várunk, 2022!:-)

„Egyszerre minden megváltozik. Magunk mögött hagyjuk a múltat és sebesen száguldunk az ismeretlen felé. A jövő felé. Távoli helyekre utazunk, hogy megpróbáljuk megtalálni az utunkat. Vagy megpróbáljuk elveszíteni önmagunkat és otthon keresünk élvezetet. A bajok akkor kezdődnek, ha nem vagyunk hajlandók változtatni és ragaszkodunk a régi szokásainkhoz. De ha túlságosan ragaszkodunk a múlthoz, a jövő talán sosem jön el.” (A pletykafészek)

„A világon sok olyan dolog van, ami felett nincsen hatalmunk: földrengések, árvizek, valóságshow-k. De a döntés sokszor a mi kezünkben van, legyen szó megbocsátásról, önzetlenségről vagy újrakezdésről. Mert csak egyvalami tudja kiűzni a magányt az életünkből, a szeretet, a szeretet minden formája. Reményt ad, hogy bízzunk az újévben. Számomra erről szól a szilveszter éjjel, a reményről és persze a bulizásról.” (Szilveszter éjjel)

"A szilveszter annyira fura: emlékeztet az idő múlására, ezért érzi mindenki úgy, hogy szórakoznia kell." (Modern család)

„A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet.” (Grace klinika)

„Hát nem csodálatos a szilveszter? Ilyenkor mindent elölről kezdhetünk! Az ember kap még egy lehetőséget!” (Forrest Gump)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...