2018.06.16. 13:29:10 9417 300

Gondoltad volna? - Érdekes tippek a szépségedért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondoltad volna, hogy a mobiltelefonod is mindennapos tisztításra szorul? Vagy hogy akár a hajápolótól is lehetnek pattanásaid? Sőt, ilyen szempontból még a fogkrémedet sem árt felülvizsgálnod! Merthogy az is árthat a szépségednek!

Sminkecsetek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sminkecsetek

Érdekes szépségtippek következnek, a brigitte.de jóvoltából.

Ne csak az arcodat szabadítsd meg a sminktől!

Alkalmanként a sminkeszközeidet is tisztítsd meg, bőröd hálás lesz érte.

Itt a nyár, itt az izzadás…

Bizony, ami a napszemüveg alatti bőrödet sem kíméli. Törölgesd át a szemüveg két kis belső tartóját, amit az orrodra biggyesztesz, lehetőleg minél sűrűbben. Néha a keretet sem árt áttörölni.

Pattanások a szád körül?

Makacs kis pöttyök a szád körül, és nem tudod, mitől lehet? Nem használsz új fogkrémet mostanában? Még akár az is okozhatja!

Tisztítsd rendszeresen!

A telefon tisztításáról esett már szó, úgyhogy ideje rendszeresen, legalább naponta egyszer, minimum egy fertőtlenítő kendővel átfutni a készüléken. Azt ugye nem kell megindokolni, miért is? Ha magyarázatra szorulna ez a „tisztítósdi”, akkor jó, ha a tisztában vagy vele, hogy ez az eszköz az egyik, ha nem a legpiszkosabb tárgy a környezetünkben, hiszen mindenhova magukkal visszük, piszkos kézzel megfogjuk, majd ezt a koszos felületet érintjük telefonálás közben az arcunkhoz. És így is keletkezhetnek az apró, ám annál bosszantóbb pattanások, egyéb bőrhibák.

Csere, legalább hetente!

Nyáron pedig főleg! Persze, hogy az ágyneműhuzat cseréjéről van szó, amit legalább hetente illene cserélni. Főleg a párnahuzatot, hiszen ez érintkezik a fejünkkel, arcunkkal, és talán a legtöbb izzadtság, baci, atka is itt landol.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...