2021.03.27. 17:39:16 12156 293

Gondold újra a kartondobozod! – Kreatív ötletek az újrahasznosítás jegyében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én néha elborzadok, ha azt látom, mennyi szemetet vagyunk képesek termelni igen kevés idő alatt. A rengeteg műanyag hulladék mellett a papíros kuka, zsák is hamar megtelik. Pláne, ha néhány kartondoboz is kerül a fecnik közé.

Kartondoboz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kartondoboz

Ha gyerkőc van a családnál, még akár hasznos is lehet az a néhány méretes vagy kevésbé méretes papírdoboz. Nálunk is készült már belőle kisebb méretű autó, nagyobb méretű autó, hamarosan pedig indul a házprojekt.:-) Természetesen nem csak a gyerkőcöket örvendeztethetjük meg néhány kartonpapírból készült csodával, hanem saját magunkat is. Sőt, némelyik mestermű ajándéknak sem utolsó! Elő a felesleges dobozokkal, csomagolópapírral, ragasztóval, kézügyességgel és ollóval és vágj bele! Akár szó szerint is!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...