2017.12.31. 08:38:54 11577 346

Frissítsd fel a pezsgődet! – Tipp, hogy újra üdítő legyen az ünnepi korty
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepek közeledtével egyre több alkoholos itóka, a szilvesztert környékezvén konkrétan egyre több pezsgő kerül felbontásra. Előfordul, hogy nem fogy el a pezsgő finomság, aztán pár nap, esetleg hét múlva „bubitlanul”, kissé poshadtan árválkodik a hűtőnkben. Mehet a kukába, lefolyóba, vagy menthető a dolog?

Friss pezsgő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss pezsgő

Ha nincs kedved, időd kísérletezgetni, és még elég bátor is vagy, megpróbálhatod meginni…:-) Kipróbálhatod a jó öreg „kanalat az üvegbe” módszert, de nem biztos, hogy hatásos lesz. Ha szeretnél újra friss pezsgőt kortyolgatni, vesd be ezt a trükköt!

Ne légy mazsola… vagy mégis?:-)

Szóval, ha „felpezsdítésre” váró pezsgőd van, egyszerűen dobj pár szem mazsolát az üvegbe, poharadba! A fonnyadt bogyókban lévő cukor szénsavat képez, és újra élvezhető íze, zamata lesz az itókának. Cukorral is lehetne kísérletezni, ám ez esetben félő, hogy túlságosan édes lenne a pezsgő. A mazsola pedig nem változtat a „bubis ital” ízén.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...