2022.01.03. 11:00:35 7916 261

Folytasd a sort: a januárban az a jó… - Így tedd elviselhetőbbé a januárt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hát, valószínűleg sokan úgy vagyunk vele, hogy ez a szegény január bizony nem a szívünk csücske. Eleve mínuszból indul, akár az időjárást nézzük, akár azt a tényt, hogy karácsony után villantani valamit nem kis feladat. Mégis, adjunk esélyt ennek a hideg hónapnak!

Hűvös, téli idő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hűvös, téli idő

Néhány apróság, ami miatt érdemes szeretnünk ez a didergős időszakot!

Még tart a forró csoki szezon!

Sőt! Még csak most jön a java!:-)

Már kóstolgathatod a fincsi fánkokat!

Lassan itt a farsangi szezon, a fánkokkal való kísérleti sütögetést pedig nem lehet elég korán kezdeni! És a kóstolgatást sem!

Még megvan a karácsonyfa…

…és a vele járó mindenféle jó! Fenyőillat, no és persze akad néhány szem fincsi szaloncukor is a fán, vagy az alatt, de legalábbis a környékén!:-) A december végi étel- és édességdömpingben úgysem bírtunk az édes kis apróságokkal, a január viszont a legalkalmasabb hónap arra, hogy elpusztítsuk a maradékot. Igen, a zseléset is! Legvégső esetben süss belőle sütit!

A videók forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...