2021.03.03. 15:14:19 9502 258

Foltot hagyó finomság - Újra a céklafoltokról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A cékla még mindig nagyon egészséges, és még mindig érdemes lenne belőle többet fogyasztanunk. A színe továbbra is gyönyörű és továbbra is makacs foltot hagy. De csakis akkor, ha nem cselekszünk időben! Mentsük, ami menthető, de gyorsan!

Cékla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cékla

Arról már írtunk, hogyan távolítsd el a céklafoltot műanyag vagy fa felületekről, de mi van a textíliákkal és a kezünkkel?

Mi van a kacsóinkkal?

Ha céklát szeletelsz, reszelsz, bizony a kezeid is szépen elszíneződhetnek. Ha gyors vagy, szappanos vízzel segíthetsz a dolgon. Ha nagyon ragaszkodik hozzád a cékla színe, fél órás citromleves áztatás csodákat tehet.

Céklafolt a ruhánkon

Ha cékla pöttyent a ruhádra, a lehető legrövidebb időn belül dugd hideg víz alá! Ezután mehet a mosásba!

Céklafolt a bútorokon

Ha céklacsepp kerül a kanapéra, vagy egyéb bútortextíliára, öntsünk rá szénsavas ásványvizet és egy rongy segítségével, kívülről befelé haladva, itassuk fel.

Rongy helyett egy szelet fehér kenyér is megteszi. Ez is felszívja a nedvességet és a színt is magába zárja. Ha így sem boldogulunk vele, egy kevés citromlé segítségünkre lehet.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...