2021.05.25. 12:15:00 7105 220

Fogd hadrendbe a fiókban tartogatott füzetet! Ezekre (is) használhatod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádod a szép borítójú füzeteket? Vagy csak maradt valahonnan pár jegyzetfüzet a fiókban? Az üres füzetek csak arra várnak, hogy megtöltsd a lapjaikat! Hidd el, nem kell csupa gyöngy betűvel írni, és a kevésbé magasröptű gondolatokért sem jár bitó! Használd a füzetet és írd tele!

Kreatív vagy hasznos? Lap ne maradjon üresen! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kreatív vagy hasznos? Lap ne maradjon üresen!

Sztorik, jegyzetek, újságkivágások és receptek – Mindegyiknek a te kis (idővel agyonlapozgatott), saját kézírásoddal létrejött füzetjeidben a helye. Mindenképp őrizd meg ezeket, hiszen a leszármazottjaid csodás lenyomatot kapnak általuk arról, hogy ki is vagy…
Na, de maradjunk most inkább a jelenben!

Mire használható fel egy üres füzet?

1. A klasszikus funkciók:

Firkafüzet:

Amolyan mindent bele. Azonban kis címkékkel elválasztva azért valamennyire lehet strukturálni ezt is: Jöhet pár oldal az elején azoknak a dolgoknak, amiért hálás vagy, majd folytathatod azokkal, amikre büszke vagy. A maradék lapokat is oszd fel pl. anyukáknak jó szolgálatot tehet a gyerekszáj rovat bevezetése!

Naplóírás:

Akár csak a hét végén visszaemlékezve az elmúlt napok eseményeire, akár naponta egy-egy rövid mondatban megfogalmazva a gondolataidat és az érzelmeidet, a napló kedves és költséghatékony lélekbúvárod lesz.

Receptes füzet:

Akit idegesít, hogy nem találja meg a neten a múltkori klassz receptet és a képernyőfotókat is macerás nézegetnie, mindenképp szánjon időt egy saját receptgyűjtemény összeállítására!

2. Kreativitásunk megélését segítő funkciók:

Novellás füzet:

Mi történik, ha az első próbálkozások nem lesznek irodalmi értékűek? Semmi, de tényleg. A minket foglalkoztató események az írás által jobban feldolgozásra kerülnek, a gyakorlat (és egy írókurzus) pedig majd megteszi a magáét.

Rendhagyó fotóalbum:

A fotókat témákra bontva, vagy a keletkezésük sorrendjében is beragaszthatod, de a mikor, a hol és a kivel kérdésekre egy-egy jegyzettel emlékezz meg a fotók alatt!

Rendhagyó emlékkönyv:

Amit akár a fotóalbum továbbfejlesztéseként önmagadnak írsz: emlékezetes rendezvények belépőjegyei, egy-egy jegyzet a fontosabb eseményekről, az épp aktuális kedvenc dalod szövege és természetesen az elmaradhatatlan idézetek is helyet kaphatnak ebben a füzetben.

3. Egyéb hasznos funkciók:

Álmos füzet:

Kíváncsi vagy, mit jelentenek az álmaid, de az álmoskönyvek nem igazán segítenek a megfejtésben? Ébredés után jegyzeteld le, mire emlékszel belőlük, így egy idő után rálelhetsz saját jelképrendszeredre az ismétlődő elemek megfigyelésével.

Edzés és/vagy étkezési napló:

Fejlődésünk mérföldköveinek áttekintése büszkeséggel fog eltölteni minket, ha visszanézzük, honnan is indultunk. Persze ehhez le kell jegyzetelni ezeket. Egyfajta szokásnaplóként funkcionálhat étkezési tervünk leírása is, ami külön segítség lehet az ételallergiák és keresztallergiák felderítésénél.

Olvasó- vagy filmnapló:

Persze nem az az iskolai féle! Az irányított gondolatok helyett a saját magad által megfogalmazott kérdések és felfedezések szerepeljenek benne az egymás után elolvasott könyvekhez kapcsolódva. Ha könyvklubnak is tagja vagy mindenképp hasznos lesz egy ilyen füzet bevezetése! A neked ajánlott könyvek szerzőjét és címét is beleírhatod, így nem fog semmi sem lemaradni a kívánságlistádról Ugyanígy gondolkodva pedig a filmrajongók is elkészíthetik füzetjüket az éppen látott filmes alkotások tekintetében!

Forrás: www.urban-eve.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...